Si te shkarkojme muzike nga YouTube. Tutoriale shqip mp3 converter 19
Home » Si Behet » Teknologji » Si te shkarkojme muzike nga YouTube me Mp3 converter. Tutoriale shqip

Si te shkarkojme muzike nga YouTube me Mp3 converter. Tutoriale shqip

Si te shkarkojme muzike nga YouTube. Tutoriale shqip.

Keni dashur te shkarkoni muzike nga youtube dhe nuk dini se si te shkarkoni ?

[highlight color=”red”]○[/highlight] Ne fillim hapni shfletuesin tuaj (browserin) dhe kerkoni ” [highlight color=”red”]YouTube[/highlight] “. Mund te shkoni direkt duke klikuar KETU.

Si te shkarkojme muzike nga YouTube. Tutoriale shqip mp3 converter

[highlight color=”red”]○[/highlight] Shkruani titullin e kenges qe deshironi te shkarkoni. Klikoni mbi videon qe te filloje te luaje.

Si te shkarkojme muzike nga YouTube. Tutoriale shqip mp3 converter 2

 

[highlight color=”red”]○[/highlight] Pasi te kete filluar muzika qe zgjodhet, klikoni me te djathten e miut. Menuja qe do shikoni eshte ajo ne foton e mesiperme. Ju zgjidhni ” [highlight color=”red”]Copy video URL[/highlight] “. URL (adresa ose linku) e videos ndodhet ne CLIPBOARD. Tani mund ta bashkangjisni (mund ta beni PASTE) !

[highlight color=”red”]○[/highlight] Me pas hapni nje tab te ri dhe shkoni ne motorin e kerkimit Google. Per me shpejt klikoni KETU. Kerkoni termin “[highlight color=”red”]Youtube to mp3[/highlight] “. [highlight color=”red”]○[/highlight] Gjeni opsionin ” [highlight color=”red”]YouTube to mp3 Converter[/highlight] “.

 

Si te shkarkojme muzike nga YouTube. Tutoriale shqip mp3 converter 22

Ikona e radhes do jete si kjo me poshte ↓ . Ne kuadrat ndodhet nje adrese. Zgjidheni dhe fshijeni. Ajo adrese eshte sa per te ju orientuar se ku duhet te bashkangjitni linkun qe kopjuat nga faqja e Youtube. Per te bere bashkangjitjen mbani shtypur butonin CTRL+V. Menyra tjeter eshte te klikoni me te djathten e miut dhe te zgjidhni opsionin PASTE. [highlight color=”red”]○[/highlight] Kur te jepni komanden e bashkangjitjes, te kuadrati do dale adresa. Ne krahun e djathte klikoni mbi butonin ” [highlight color=”blue”]CONVERT VIDEO[/highlight]”. Video do te transformohet ne format MP3 ↓.

Si te shkarkojme muzike nga YouTube. Tutoriale shqip mp3 converter 17

 

 

[highlight color=”red”]○[/highlight] Tani tek titulli i muzikes keni nje link blu ” [highlight color=”blue”]DOWNLOAD[/highlight]” ↑. Shtypeni ate link dhe me pas muzika juaj do te shkarkohet ne formatin mp3. Per te hapur tabin e shkarkimeve shtypni ne tastiere CTR + J. Do te hapet tabi i shkarkimeve me muziken tuaj qe po shkarkohet ↓.

Si te shkarkojme muzike nga YouTube. Tutoriale shqip mp3 converter 18

 

 

[highlight color=”red”]○[/highlight] Tani sipas shpejtesise se interneti tuaj muzika do te shkarkohet.

Kenga juaj eshte shkarkuar. E gjeni ate ne zarfin “Downloads” ose ne destinacionin qe ju ruani zakonisht dokumentet tuaja kur i zbrisni nga interneti. Nese zgjidhni opsionin “Show in folder” mund te shikoni edhe adresen se ku ruhen automatikisht.

Si te shkarkojme muzike nga YouTube. Tutoriale shqip mp3 converter

 

Kjo ishte, kaq e thjeshte , tani shijoni muziken tuaj  ♪♪♪ .

Nga Klendi Gocci

  
        
          

Komentoni