bukurite e natyres
Home » Art » Fotografi » Natyre 2016 , fotografi nga Vlash Gjergji

Natyre 2016 , fotografi nga Vlash Gjergji

Natyre 2016

fotografi nga Vlash Gjergji

Peisazhe nga vende te ndryshme te Shqiperise, por edhe nga bota.

« 1 of 2 »

Keni pasion pas fotografise dhe videos ?

Na dergoni materialet tuaja ne admin@sibehet.com dhe ne do ti publikojme ato ne nje slideshow. Mirepresim kedo qe ka deshiren dhe pasionin per te bere dicka te bukur. Kjo mund te ndikoje edhe per te ardhmen tuaj si nje reklame.

Ju mirepresim !

 

  
        
          

Komentoni