Si te bej nje postim te ri Tutoriale shqip mbi faqet WordPress. 2
Home » Pyetesor » Si te bej nje postim te ri ? Tutoriale shqip mbi faqet WordPress.

Si te bej nje postim te ri ? Tutoriale shqip mbi faqet WordPress.

Si te bej nje postim te ri ?

Tutoriale shqip mbi faqet WordPress.

Fillimisht bejme identifikimin tone ne faqe. Vetem ata qe jane bashkepunetore te faqes kane mundesi te identifikohen me emrin e perdoruesit qe kane regjistruar. Per tu regjistruar ne faqe duhet te jeni bashkepunore te faqes.

Si te bej nje postim te ri Tutoriale shqip mbi faqet WordPress.

Pasi jeni identifikuar do vini re qe majtas lart ju jane hapur disa menu. Njera eshte Dashboard ose shqip Paneli i kontrollit (Tutoriale shqip Falas | Si Behet). Nese klikojme aty do futemi ne panel. Cojme miun mbi fjalen POSTS dhe shikojme dy opsione.

  1. All Posts
  2. Add New

Ne do zgjedhim Add New normalisht.

Menyra me e thjeshte eshte te vendosni miun mbi fjalen +New. Do ju hapet nje nenmenu ku do vini re opsionet :

  1. POST
  2. MEDIA
  3. SLIDER.

Si te bej nje postim te ri Tutoriale shqip mbi faqet WordPress. 2

Konkretisht na intereson te bejme nje postim te ri keshtu qe zgjedhim +New & POST

  1. Fillimisht shkruajme titullin e artikullit qe duam te bejme. Duhet te gjejme nje titull qe te jete sa me i kerkueshem nga perdoruesit e internetit.
  2. Shkruajme permbajtjen e artikullit qe duhet te jete jo me pak se 300 fjale (kjo ne menyre qe makinerite e kerkimit te gjejne edhe artikullin tone lehtesisht.)
  3. Zgjedhim kategorine ne te cilen perfshihet ky artikull psh : teknologji, mode, receta gatimi etj.
  4. Tags jane fjalet kyce te artikullit tuaj. Jane fjalet te cilat kerkojne me shume njerezit.
  5. Veprimi i fundit eshte publikimi i artikullit. Kjo pasi te keni plotesuar gjithe hapat e mesiperm.

Si te bej nje postim te ri Tutoriale shqip mbi faqet WordPress. 3

 

 

 

  
        
          

Komentoni