Si te instalojme Google Chrome ne kompjuter. Shfletuesi me i mire.Tutoriale shqip
Home » Si Behet » Teknologji » Si te instalojme Google Chrome ne kompjuter. Shfletuesi me i mire.Tutoriale shqip

Si te instalojme Google Chrome ne kompjuter. Shfletuesi me i mire.Tutoriale shqip

Si te instalojme Google Chrome ne kompjuter. Shfletuesi me i mire.

Tutoriale shqip

Lundrimi ne internet eshte nje nder gjerat me te zakonshme per rinine e sotme. Eshte shume gje e thjesht dhe e bukur te kalosh nje pjese te kohes per argetim duke vizituar faqe te ndryshme. Por shpresojme qe kjo mos te jete e perditshme. Dmth nje vizite e paqellimte, eshte humbje kohe.

Programi me te cilin duam te lundrojme ne internet ka rendesine e tij. Duhet me cdo kusht qene ti krijojme mundesine vetes per nje lundrim te shpejte. Kjo varet nga :

  1. Kompjuteri dhe parametrat e tij
  2. Shpejtesia e internetit
  3. Shfletuesi (browser) qe ne perdorim

Google Chrome eshte nje nder me te kerkuarit sot per sot. Eshte program i lehte per kompjuterin pavaresisht se gjate punimit te tij kerkon shume memorie (RAM).

Gjithsesi ne fillojme te shikojme se si instalohet Google Chrome ne kompjuter.

Ne kompjuterin tone gjejme shfletuesin Internet Explorer. Shkoni te butoni Start dhe klikojeni. Te tabela e kerkimit shkruani fjalen Internet Explorer. Ikona me se e njohur per te gjithe e Internet Explorer eshte kjo si ne foto. Klikoni mbi te qe te hapet.

Si te instalojme Google Chrome ne kompjuter. Shfletuesi me i mire.Tutoriale shqip 14 si behet

Vizitojme faqen zyrtare te shfletuesit qe duam duke klikuar KETU.

Si te instalojme Google Chrome ne kompjuter. Shfletuesi me i mire.Tutoriale shqip si behet ku te gjej

 

Vendosni miun siper butonit Download dmth shkarko. Nga poshte do hapet nje tabele e vogel. Opsionet e radhes per shkarkimin e shfletuesit jane :

Per kompjuter ose per telefona

 

Ne zgjedhim per kompjuter. Programi operativ qe kemi eshte windows 7. Google Chrome pershtatet edhe me versione te tjera te Windows si : 7, 8, 8.1, 10

Si te instalojme Google Chrome ne kompjuter. Shfletuesi me i mire.Tutoriale shqip 12 si behet

 

 

Klikojme download chrome dhe pranojme kushtet e perdorimit. Dmth : download chrome dhe te hapi i radhes konfirmojme Accept and Install.

Si te instalojme Google Chrome ne kompjuter. Shfletuesi me i mire.Tutoriale shqip si behet ku te gjej 2

 

Google Chrome shkarkohet ne kompjuter. Klikoni mbi ChromeSetup.exe qe te filloje procesi i instalimit. Ky veprim behet nese instalimi nuk fillon automatikisht.

Si te instalojme Google Chrome ne kompjuter. Shfletuesi me i mire.Tutoriale shqip si behet ku te gjej 3

 

 

Nese dritarja e sigurise do shfaqet ne ekranmos u shqetesoni. Ne pyetemi nese duam te instalojme kete program ne kompjuter. Ne normalisht qe pergjigjemi : RUN.

4 Si te instalojme Google Chrome ne kompjuter. Shfletuesi me i mire.Tutoriale shqip

Teorikisht instalimi behet pa qene nevoja qe ne te bejme asnje veprim tjeter. Nese ju gjeni veshtiresi na shkruani qe te ju ndihmojme per cdo gje.

Adresa jone eshte : [email protected] 

Ne Facebook : https://www.facebook.com/sibehet/

 

 

  
        
          

Komentoni