Shprehje te vecanta. Thenie nga psikologe dhe njerez te mencur.
Home » Studenti Online » Dega Psikologji » Shprehje te vecanta. Thenie nga psikologe dhe njerez te mencur.

Shprehje te vecanta. Thenie nga psikologe dhe njerez te mencur.

Shprehje te vecanta.

Thenie nga psikologe dhe njerez te mencur.

Shprehje te vecanta. Thenie nga psikologe dhe njerez te mencur.

Sa i guximshem behet njeriu kur e kupton se e duan. – Z. Freud

Turtura e pritje. helm per te dashuruarit. – Buas

Vepro sikur ajo qe ti ben, sjell ndryshimin. E sjell ! – W. James

Ne xhunglen sociale te ekzistences njerezore, nuk ka ndjesi te te qenit gjalle, pa nje sens identiteti. – E. Erikson

Te vetmit njerez normale jane ata qe ti nuk i njeh shume mire. – A. Adler

Ne te shumten e rasteve jemi te kenaqur me veten kur nuk jemi te kenaqur me veten. – Ampel

Arsyetojme te gjithe, por njerez te arsyeshem ka pak. – Mora

Njeriu dallohet nga te gjitha gjallesat e tjera, sepse ka aftesine per te qeshur. – Adison

Njeriu mund te gjykohet nga objekti mbi te cilin qesh. – Mizner

Mos qendro i kenaqur me siperfaqen e gjerave. – I. Pavlov

Loja eshte pergjigjia ndaj pyetjes, se si ndodhin gjerat e reja. – J. Piajet

Mik eshte ai qe nuhat sa here ti ke nevoje per ndihme. – Renar

Nuk eshte mik i mire ai qe shpreh keqardhjen, por ai qe te ndihmon. – T. Fuler

Gruaja qesh kur mundet dhe qan kur do. – Baif

Burrat krijojne ligjet, grate zakonet. – Hiber

Lumturia eshte e njeriut. – Lakorder

Ne çdo moment, ne kemi dy zgjedhje : te bejme nje hap perpara drejt rritjes, apo te bejme nje hap prapa drejt sigurise. – A. Maslow

Ate qe lumturia e perkedhel shume behet budalla. – P. Sir

Pritja e gezimit eshte gjithashtu gezim. – Lesing

Cdo njeri eshte lider, nese di ta lexosh. – Cening

Nuk eshte e veshtire te behesh prind, e veshtire eshte te jesh prind. – G. Bush

  
        
          

Komentoni