Tuna - Duam (Teksti) Tekstet e kengeve me te reja.
Home » Art » Muzike » Tuna – Duam (Teksti) Tekstet e kengeve me te reja.

Tuna – Duam (Teksti) Tekstet e kengeve me te reja.

Tuna – Duam (Teksti)

Tekstet e kengeve me te reja.

Tuna - Duam  (Teksti) Tekstet e kengeve me te reja.

Tuna – Duam

Heshtja me vret me shume
pse nuk flet ajo, pse nuk flet ajo.
Dhe kur behet shume zhurme
me shkaterron dhe kjo,me lendon dhe kjo.

Ta kam thene une
me gjithe shpirt se ty, te kam brenda vetes.
Ay shih se kam ndryshu
per ty brenda vetes,
Du me dal dhe jashte vetes
une per ty………

Ti ca ben per mu, ca ben per mu se di.
A do me duash ti njesoj
se kam ndryshu se une.
Kam ndryshu a do me duash prape njesoj,
sikur une ty te du,
sikur une ty te du.
A do me duash njesoj njesoj si une….

Asgje per te humbur s kam.
Duhet ta dish, duhet ta dish.
Rrezohem dhe ngrihem prape,
se kam motive kam nje motive.
Ta kam thene une me gjithe shpirt,
se ty tkam brenda vetes..
Ay sheh se kam ndryshu per ty brenda vetes…
Du me dal dhe jashte vetes une per ty.
Ti ca ben per mu, ca ben per mu se di….

A do me duash ti njesoj
se kam ndryshu se une.
Kam ndryshu a do me duash prape njesoj,
sikur une ty te du,
sikur une ty te du.
A do me duash njesoj njesoj si une….

Asgje jo per mu nuk vlen, sa ty
Brenda trupit tim ti je…
A do me duash njesoj!
A do me duash ti njesoj, se kam ndyshu
se une kam ndryshu….
A do me duash prape njesoj,
sikur une ty te du, une ty te du..

A do me duash njesoj, njesoj si une…..
A do me duash njeso, njesoj si une……

  
        
          

Komentoni