Home » Art » Video amatore » Prizreni…Bukuri ne Vjeshte

Prizreni…Bukuri ne Vjeshte

Prizreni…Eshte me te vertete bukuri.Beme nje shetitje qe te shikojme per here te pare kete qytet dhe ngelem me te vertete te mahnitur.

Prizren 2016

  
        
          

Komentoni