Home » Si Behet » Teknologji » Si te bej Microsoft Office ne gjuhen shqipe ?

Si te bej Microsoft Office ne gjuhen shqipe ?

Si te bej Microsoft Office ne gjuhen shqipe ?

Fillimisht shkarkoni skedarin duke klikuar KETU .

Ne faqen qe do ju hapet klikoni tek butoni SHKARKO qe te zbrisni skedarin ne kompjuterin tuaj. Pasi ta keni shkarkuar, ndiqni udhezimet qe jepen ne faqen zyrtare te Microsoft, ose ndiqni hapat si me poshte :

 1. Shkarkoni LanguageInterfacePack.exe
 2. Klikoni dy here mbi materialin e zbritur qe quhet LanguageInterfacePack.exe dhe eshte nje skedar i ekzekutueshem.
 3. Ndiq hapat për të përfunduar instalimin
 4. Sapo të instalohet, skedari Lexomë për paketën e ndërfaqes së gjuhës të Microsoft Office 2010 mund të gjendet në C:\Skedarët e programit\Skedarët e zakonshëm\Microsoft i përbashkuar\office14\lcid\lipread.htm
 5. Nuk ofrohet mbeshtetje tek permiresimi i Office 2007 me paketen e nderfaqes së gjuhës të Office 2007 apo edicionit te meparshem te Office 2010 me paketen e nderfaqes se gjuhes të Office 2010. Nese deshiron te perditesosh instalimin nga Microsoft Office 2007 ne Microsoft Office 2010 me paketën e gjuhes te Office 2010, duhet te:
   1. C’instalosh Microsoft Office 2007 Language Interface Pack.
   2. Beni instalimin e Microsft Office 2010 dhe zgjedhesh opsionet e perditesimit.
   3. Pasi te mbaroje instalimi i Microsoft Office 2010, duhet instaluar dhe konfiguruar Microsoft Office 2010 Language Interface Pack.

microsoft si te be ku te gjej

Gjeni me shume tutoriale shqip falas per perdorimin e kompjuterit duke shfletuar faqen tone.

Nese keni dicka qe nuk dini ta beni thjesht na kontaktoni.

Menyrat per te na kontaktuar jane ose me ane te formes se gatshme duke klikuar KETU .

Duke na derguar e-mail ne adresen [email protected]

  
        
          

Komentoni